HOME ALLE WINTERZONBESTEMMINGEN LINKSCOOKIEBELEIDWINTERZON.NLVAKANTIECONTACT
=== /// INFORMATIE IS VERHUISD ///===

De informatie op deze pagina is verouderd. Actuele info over de statistieken is te vinden op de contact pagina.

Het aantal bezoekers dat Winterzon.net bezoekt ligt rond de 1800 per dag in de wintermaanden die goed zijn voor zo'n zeventigduizend pageviews per maand. In de lente neemt het bezoek af naar ruim tweehonderd bezoekers per dag en vanaf augustus nemen de bezoekersaantallen weer snel toe naar zo'n 900 tot 1500 unieke bezoekers per dag.

Onderzoek in de winter van 2008/2009 heeft uitgewezen dat de bezoeker gemiddeld zeer tevreden is met de inhoud van de site. Met een gemiddeld rapportcijfer van 8,1 zijn we oprecht trots op de waardering van de bezoekers.
Ongeveer een kwart van de bezoekers gaf aan dat ze verwachtten dat er ook vakanties aangeboden zouden worden op deze site terwijl ongeveer de helft aangaf het juist te waarderen dat de site geen commerciŽle kermis is en een objectieve mening geeft over de diverse winterzonbestemmingen.

In het voorjaar van 2012 moet de site compleet zijn. De landen die nu nog niet ingevuld zijn worden dan online gezet. Doel is om per dag minimaal 2000 unieke bezoekers te gaan ontvangen.