HOME ALLE WINTERZONBESTEMMINGEN LINKSCOOKIEBELEIDWINTERZON.NLVAKANTIECONTACT
Winterzon.net is een project van INTERNET MILJONAIRS.U kunt contact met ons opnemen via e-mail.

Adverteren

Adverteren op Winterzon.net is niet mogelijk. De site moet objectief blijven. De enige commerciŽle content zijn een beperkt aantal Google-advertenties en een aantal aanbieders op de pagina aanbiedingen.

Copyright - auteursrecht

Het is niet toegestaan om informatie van deze site over te nemen tenzij er nadrukkelijke toestemming voor gegeven is door de makers van deze site. Er wordt redelijk wat tijd gestopt in het verzamelen en verwerken van gegevens en dan is het erg vervelend als anderen zomaar je content kopiŽren op hun eigen site. Het ongeoorloofd overnemen van content wordt beloond met een gepeperde rekening. Indien nodig zullen we voor de rechter ons gelijk halen waarbij alle gerechtelijke kosten voor de overtreder van het auteursrecht zullen zijn.

Disclaimer

De informatie op Winterzon.net wordt zo zorgvuldig mogelijk samengesteld. In het geval dat informatie niet juist mocht blijken te zijn dan is Winterzon.net niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade. De informatie wordt vrijblijvend verstrekt.

Statistieken

Het aantal bezoekers dat Winterzon.net bezoekt ligt rond de 2200 per dag in de wintermaanden die goed zijn voor zo'n negentigduizend pageviews per maand. In de lente neemt het bezoek af naar ruim driehonderd bezoekers per dag en vanaf augustus nemen de bezoekersaantallen weer snel toe naar zo'n 1000 tot 2000 unieke bezoekers per dag.

Onderzoek in de winter van 2012/2013 heeft uitgewezen dat de bezoeker gemiddeld zeer tevreden is met de inhoud van de site. Met een gemiddeld rapportcijfer van 8,1 zijn we oprecht trots op de waardering van de bezoekers.
Ongeveer een kwart van de bezoekers gaf aan dat ze verwachtten dat er ook vakanties aangeboden zouden worden op deze site terwijl ongeveer de helft aangaf het juist te waarderen dat de site geen commerciŽle kermis is en een objectieve mening geeft over de diverse winterzonbestemmingen.